Αρχική Τιμές

Πράσινος προορισμός - οικολογική συνείδηση

 ecology-10  
Στα πλαίσια της οικολογικής συνείδησης που ο καθένας πρέπει να δείχνει τα ΜΑΝΤO STUDIOS κατά την ανέγερσή τους, χρησιμοποίησαν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως ξύλο, αλουμίνιο, πέτρα, πυλός, μάρμαρο, και απέφυγαν την αλόγιστη χρήση των μη ανακυκλωσιμων πλαστικών ή ακρυλικών υλικών.

waste web 
Εφαρμόζουμε τις ευρωπαικές και ελληνικές διατάξεις όσων αφορά την διάθεση αποβλήτων προστατεύοντας τη θάλλασα και το περιβάλλον.

LOGO OLIVE_GREEN 
Για την καθαριότητα του ξενοδοχείου χρησιμοποιούμε τα φυτικά καθαριστικά από βιολογικό λάδι ελλιάς olive green που συνοδεύονται από το ανάλογο πιστιποιητικό, και τις εγκρίσεις του Γενικού Χημείου του κράτους.   

lampesweb
 Χρησιμοποιούμε οικονομικούς λαμπτήρες σε όλο το κτιριακό συγκρότημα για τον φωτισμό του.

Επίσης: 
  • Προτιμήσαμε να διατηρήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο στην φυσική του παρουσία και πράσινο, αντί να τον γεμίσουμε πισίνες, και τσιμέντο.
  • Τα κλιματιστικά είναι ενεργειακής κλάσης Α (χαμηλή  ενεργειακή κατανάλωση) και δεν χρησιμοποιούν φρεον.
  • Οι πόρτες και οι μπαλκονόπορτες είναι εξοπλισμένες με βαρέου τύπου αλουμίνια, με διπλά κρύσταλλα για την καλύτερη ενεργειακή μόνωση του κτιρίου, προς αποφυγή της αλόγιστης χρήσης κλιματιστικών.  
  • Επόμενη ενέργεια προς την "πράσινη - οικολογική  συνείδηση" είναι η εγκατάσταση φωτοβολταικού συστήματος που θα καταστήσει ενεργειακά αυτόνομο το κτιριακό συγκρότημα. 
 
 
 
Zaritsi - Tyros Arcadias - T.: 2757 0 41550 - Athens: 210 48 30 729